איזה ילד לא אוהב תירס? ואיזה ילד לא אוהב מאפנס? השילוב המנצח "מאפנס תירס" מבטיח לכם ארוחה ערב / בוקר משפחתית כיפית בלי "לא רוצה" למיניהם. רק תדאגו להכין כמות מספקת כי המאפים הקטנים האלה נוטים להעלם די מהר.
כמו שאתם יודעים או כמו שתראו בהמשך המתכון, להכין מאפנס זה תענוג, מערבבים את כל המרכיבים ולתנור - מה יכול להיות יותר קל ומהיר מזה?
ל-18 מאפנס תצטרכו: 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם) אפשר להשתמש גם בשימורי תירס, רק דאגו לסנן היטב את המים.
1 גביע קוטג' 5% או 9%
1 גביע שמנת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
כף שמן קנולה
מלח אופן הכנה:
1. את התירס מעבירים לקערה גדולה (אם רק עכשיו הוצאתם אותו מהמקפיא מומלץ לשטוף אותו עם מים ולסנן).
2. מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות עד להזהבה.
כמו שאתם יודעים או כמו שתראו בהמשך המתכון, להכין מאפנס זה תענוג, מערבבים את כל המרכיבים ולתנור - מה יכול להיות יותר קל ומהיר מזה?
ל-18 מאפנס תצטרכו: 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם) אפשר להשתמש גם בשימורי תירס, רק דאגו לסנן היטב את המים.
1 גביע קוטג' 5% או 9%
1 גביע שמנת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
4 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
כף שמן קנולה
מלח אופן הכנה:
1. את התירס מעבירים לקערה גדולה (אם רק עכשיו הוצאתם אותו מהמקפיא מומלץ לשטוף אותו עם מים ולסנן).
2. מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ומערבבים.
3. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-30 דקות עד להזהבה.
פוליסמן אולגה